Manifest

Manifest

Avui dilluns a les 12 hem aturat un moment les classes d’acord amb la crida feta per diverses organitzacions i al pati hem llegit els següent manifest consensuat amb altres centres de Catalunya:

Els centres educatius de Lleida condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per impedir les votacions a Catalunya.

Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que s’han aplegat en els col·legis i instituts de Catalunya i per requisar el material per la votació són absolutament inadmissibles i són una violació de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana.

Aquests fets ocorreguts durant la jornada d’ahir no deixen indiferent la nostra comunitat educativa. Els nostres projectes educatius defensen el respecte dels drets de les persones a expressar-se en llibertat, així com l’ús del diàleg per resoldre els conflictes.

Per tot això, manifestem tot el nostre suport als centres afectats per l’acció repressiva de les forces de l’Estat i també al poble de Catalunya i les seves institucions legítimament constituïdes.

La vergonya els acompanyarà sempre.

Visca Catalunya!