No tot són llibres, comencen les extraescolars!!

No tot són llibres, comencen les extraescolars!!

Perquè no tot a la vida ha de ser fer les tasques de classe, perquè l’esport fa salut, amistats i motivació, us recomanem les activitats extraescolars a la tarda. Surten molt més barates que en altres llocs i les fas amb els i les companyes del centre. Per només 100 euros (120 si no ets de l’AMPA) tens tot el curs d’activitat de 15:30 a 17:00. A més et pots quedar a dinar al centre per un preu molt ajustat. Realment val la pena aprofitar l’oportunitat perquè a més s’ofereixen activitats molt variades.

Es poden fer les activitats que us posem al quadre i RECORDEU que el termini acaba el 28 de setembre

  HIP-HOP DIMECRES
  FUTBOL SALA INFANTIL( 1r/2n ESO) DIMARTS
  FUTBOL SALA CADET (3r/4t ESO i Batx) DIJOUS
  VOLEI I BASQUET DILLUNS
  TENIS TAULA

DIVENDRES