DOS PROJECTES DE GUINDÀVOLS A LES SEMIFINALS DEL CONCURS EUROPEU ODYSSEUS II

DOS PROJECTES DE GUINDÀVOLS A LES SEMIFINALS DEL CONCURS EUROPEU ODYSSEUS II

Odysseus II és el concurs europeu més important sobre les Ciències de l’ Espai dels darrers anys on hi poden participar alumnes de primària, secundària i d’ universitat, tot presentant i defensant els seus projectes, en les diferents fases ( nacional, regional, europea), en qualsevol llengua de la Unió Europea. A més, hi ha interessants premis pels millors projectes ( iPads, telescopis…) i a l’ equip guanyador li espera un al Centro Espacial de Kourou a la Guaiana Francesa.
Els dos projectes presentats pel nostre alumnat han estat seleccionats per participar a les semifinals regionals, on hauran de defensar llurs projectes competint amb projectes espanyols i portuguesos.
Els projectes són:
“El trànsit de mercuri i els cràters d’ impacte”, realitzat per David Beberide, Jordi Domingo i Gerard Bensenys (alumnes de 2n de batxillerat).
“ La Luna al detalle” realitzat per Albert Gómez, Julia Domínguez i Andrea Cabero (alumnes de segon de batxillerat)
Tots dos projectes han estan tutoritzats pel professor Anicet Cosialls.