Primer premi en el VI concurs de cristal·lització

Primer premi en el VI concurs de cristal·lització

Una pinzellada cristal•logràfica sobre la pintura modernista de Xavier Gosé, ha estat guardonat amb el primer premi dee la final del VI Concurs de Cristal•lització a l’Escola, que va tenir lloc el divendres 19 de maig al CosmoCaixa, museu de la Fundació Bancària la Caixa.
Uns 1.500 alumnes d’una cinquantena de centres de tot Catalunya han participat en l’edició d’enguany del Concurs de Cristal•lització a l’Escola, un certamen dirigit a professors i alumnes de segon cicle d’ESO i de batxillerat per potenciar les vocacions científiques mitjançant experiments atractius del món de la cristal•lització. Durant la jornada final, els estudiants van defensar els seus treballs cristal•logràfics —elaborats a partir de la metodologia científica— mitjançant pòsters i explicacions al jurat, el qual va valorar tot el procés que havien seguit per obtenir-los.

El treball fou defensat per l’alumnat, Ester Gil, Clàudia Pubill i Quim Navarro , encara que també hii van participar altres alumnes de 4rt d’ESO i de primer de batxillerat.
El`projecte fou tutoritzat per la professora Lourdes Codina