Un equip de 3r d’ESO finalistes al MHM

Un equip de 3r d’ESO finalistes al MHM

Un equip de 3r d’ESO format per Daniel Estrada, Anabel Gaspa, Karla Pérez i Sara Serés assistiran com a finalistes del Concurs Mobile History Map, a l’acte de lliurament de premis dels mSchools Student Awards, amb la proposta “El Convent del Roser” dins de la categoria “El lloc dels fets (secundària)” amb l’aportació o joc de preguntes 879.

La jornada de presentació dels projectes i lliurament de premis dels mSchools Student Awards es durà a terme el dissabte 10 de juny al Palau de Congressos de Catalunya (C/ Avinguda Diagonal, 661-671).

L’escenari creat mostra les versions aportades pels historiadors sobre els crims produïts al Roser durant el setge que va patir la ciutat el 1707, dins els fets ocorreguts en el transcurs de la Guerra de Successió.

Felicitats per la feina feta!!