L’Equip d’Institut Guindàvols a la Gimcana “Destí Europa 2017”

L’Equip d’Institut Guindàvols a la Gimcana “Destí Europa 2017”

Ahir, dia 9 de maig, en motiu de la celebració del Dia d’Europa, un equip de 1r de Batxillerat de l’Institut Guindàvols va participar en la Gimcana “Destí Europa 2017” que organitza la Paeria.

La gimcana consistia en la resolució de 10 proves relacionades amb la UE i la història de Lleida, a les quals s’afegia la resolució de dos enigmes. Hi van participar 14 centres de la ciutat de Lleida i el nostre equip va quedar en 2a posició.

Una activitat prèvia consistia en la tria d’una paraula que consideraven que representava millor la UE en l’actualitat. Amb totes les paraules aportades es va llegir un manifest en finalitzar l’acte, alhora que es va escoltar l’Himne d’Europa i es va hissar la bandera de la UE.

Felicitats a l’equip per la bona tasca feta. L’any vinent també hi serem.