Els alumnes dels cicles de grau mitjà d’instal•lacions visiten el magatzem de fontaneria i material elèctric de Saltoki

Els alumnes dels cicles de grau mitjà d’instal•lacions visiten el magatzem de fontaneria i material elèctric de Saltoki

El passat divendres 28 d’abril, els alumnes dels  cicles formatius d’ “Instal·lacions frigorífiques i de climatització” i “Instal·lacions de producció de calor”, van visitar el magatzem de fontaneria i material elèctric de l’empresa distribuïdora Saltoki situada al Polígon Industrial Camí Dels Frares de Lleida.

Durant la visita ens van ensenyar el funcionament i la distribució del magatzem del material, els diferents tipus de materials utilitzats en les instal·lacions de fontaneria, calefacció i sanejament i les instal·lacions de climatització de l’empresa.

Finalment, ens van fer una xerrada tècnica sobre les instal·lacions de sales de calderes amb els respectius projectes, esquemes i fotografies que ens van ajudar a entendre millor el seu funcionament.