Guindàvols participa a la IV Jornada CTM a Andorra

Guindàvols participa a  la IV Jornada CTM a Andorra

La Universitat d´Andorra ha acollit per primera vegada la Jornada Científica, Tecnològica i Matemàtica en col·laboració amb el Col·legi del Pirineu. Es tracta d´una àmplia oferta d´activitats científiques adreçades a 300 alumnes provinents d´Andorra i de Lleida exposades d´una manera atractiva.
Presentar la ciència, la tecnologia i les matemàtiques d´una forma accessible i motivadora als alumnes és el gran repte de la Jornada CTM que enguany ha celebrat la quarta edició i que Andorra ha acollit per primer cop. 300 alumnes de quart d´ESO i primer de batxillerat d´Andorra i de la demarcació de Lleida han participat en aquesta jornada de formació amb 15 tallers temàtics .

Els alumnes de 4t d’ ESO del nostre institut hi van participar activament. L’ alumna de segon de Batxillerat, Sònia Escolà va oferir un taller als assistens tot presentant el moli vent que va realitzar amb motiu del seu treball de Recerca.

La ponència final ha estat a càrrec d’Eduardo Saénz de Cabezón que ens ha instruït i divertit en parts iguals prenent com a base la matemàtica i la seva aplicació a la teoria de jocs.

Agrair la implicació dels professors i l’actitud i interès dels alumnes durant tota la jornada.

Alguns dels tallers, retransmesos en directe pel Col·legi del Pirineu es troben disponibles en línia al Facebook del Colegio del Pirineo.