Desfilada de moda de l’alumnat del CFGM de Confecció i Moda a l’Auditori Municipal Enric Granados

Desfilada de moda de l’alumnat del CFGM de Confecció  i Moda a l’Auditori Municipal Enric Granados

L’ Auditori Municipal Enric Granados ha acollit aquest dijous 23 de març, la tradicional desfilada de moda de l’alumnat dels tallers de costura d’entitats i grups de dones. Hi han participat 165 persones,  de diferents edats i infants, prenent part de la desfilada que organitza la Regidoria de Polítiques d’ Igualtat , Casal de la Dona de la Paeria, amb la col·laboració de l’ Auditori i de les entitats de dones de la ciutat.

L’alumnat de CFGM de Confecció i Moda  del nostre centre també hi  ha participat. Han mostrar al públic les creacions de les seves pròpies confeccions, com a mostra dels treballs realitzats a les diferents classes amb el guiatge de les professores.

Ens ha agradat formar part d’ aquesta activitat on es comparteix els sabers i es participa

en la vida social lleidatana.

 

En les diferents fotos podreu veure l’estil que tenen !!