25 anys de molt bona feina!

25 anys de molt bona feina!

El passat dimecres dia 2 vam assistir a la 16a Jornada de Formació en habilitats per a la vida organitzada per l’Àrea de Promoció de la Salut de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones de la Paeria.

Però a més a més celebraven els 25 anys de programes municipals de prevenció de les drogodependències i promoció de la salut  per la qual cosa, per la tarda es a celebrar un acte, presidit per l’alcalde Àngel Ros, on es va agrair a les entitats i institucions compromeses en el desenvolupament dels projectes municipals de prevenció i promoció de la salut, entre les quals estava el nostre institut.

Fa pràcticament els mateixos anys que tenim el plaer de rebre aquests servei per al nostre alumnat, la col·laboració ha estat estreta, però el que realment cal destacar és la enorme professionalitat de les persones que en formen part, i que han fet de la prevenció de la Salut que ofereix la Paeria un servei insubstituïble i una referència de enorme qualitat.

Sou vosaltres les autèntiques artífexs, moltes gràcies Marta Capdevila, Lluïsa Conejo, Àfrica Boncompte, .....