Dues medalles d'or als campionats de FP de Catalunya de “Refrigeració” i “Lampisteria i Calefacció”

Dues medalles d'or als campionats de FP de Catalunya de “Refrigeració” i “Lampisteria i Calefacció”

L’enhorabona als alumnes Adrián Rodríguez i Stefan Plamenov! Han estat els vencedors de l’edició 2014 del campionat de Catalunya de FP en les modalitats de “Refrigeració” i “Lampisteria i calefacció” respectivament.

El 17 de juny, alumnes de diferents Instituts de Catalunya han estat realitzant les proves del campionat CatSkills que s’ha organitzat als tallers del centre. 8 hores d’intensa competició amb molts nervis i feina exigent en les que els alumnes han donat el millor de si i han demostrat que es desenvolupen amb gran destresa i professionalitat.

A l’skill de Refrigeració ens ha representat l’Adrià, el qual ha estat el guanyador amb un puntuació molt alta, competint amb diligència i naturalitat envejables. L’Adrià acaba de finalitzar el cicle de grau superior de Manteniment d’instal·lacions tèrmiques i de fluids i prèviament havia realitzat el de grau mitjà de la mateixa especialitat. D’altra banda l’Stefan acaba de cursar el cicle de grau mitjà d’Instal·lacions de producció de calor i també ha estat alumne del Guindàvols a l’ESO. Ha competit en l’skill de “Lampisteria i calefacció” i ha completat la prova amb una velocitat i precisió excepcionals, fent-lo clar mereixedor de l’or.

L’entrega de medalles la realitzarà l’Honorable Consellera Irene Rigau en una recepció el 3 de juliol a la seu d’INEFC a Barcelona on també es farà un reconeixement a les diferents parts que fan possible el campionat