Desfilada de les col·leccions del projecte de patronatge i moda

Desfilada de les col·leccions del projecte de patronatge i moda

Per concloure el CFGS de Patronatge i moda, s’ha realitzat un projecte que ha englobat tots els procediments necessaris que formen part del procés tèxtil.

Aquest curs, el projecte ha consistit en escollir entre dos dissenyadors lleidatans, Custo o Estanislao, i a partir d’un d’aquests, desenvolupar el projecte a través de la seva obra. L’objectiu ha estat tractar l’execució del projecte partint del dissenyador; dels seus fonaments i inspiracions però filtrat per cada alumne, utilitzant les seves pròpies eines i els coneixements que han adquirit en aquests dos anys de cicle per plasmar-ho.

Per mostrar els treballs realitzats, el dia 9 de juny a les 20 h es realitzarà una desfilada al Museu Diocesà de Lleida.