Gindàvols obté l’Or en fontaneria i calefacció a la competició nacional d’FP

Gindàvols obté l’Or en fontaneria i calefacció a la competició nacional d’FP

Felicitem als alumnes Samuel Torres Barranco i Daniel Gonzàlez Romero per l’alt nivell que han demostrat a la competició nacional de formació professional SpainSkills celebrada entre l’1 i el 3 de març a la Fira de Madrid. Tots dos hi participaven després d’haver guanyat en les seves respectives especialitats a la versió autonòmica del campionat CatSkills. Han estat tres dures jornades de competició on ha quedat palesa la seva professionalitat i qualitat humana.

En Samuel ha estat el guanyador a la modalitat de “Fontaneria i Calefacció”. Des d’un inici ha dominat la prova, fet que l’ha portat a obtenir la medalla d’or de l’especialitat. 

Per la seva part, en Daniel, que ha competit en la modalitat de “Refrigeració”, ha lluitat per remuntar un error comés a la primera jornada. Amb la qualitat i rapidesa amb que ha executat els treballs el segon i tercer dia ha aconseguit remuntar i posicionar-se entre els primers llocs d’entre la dotzena de comunitats autònomes que participaven amb ell, demostrant una gran capacitat de superació i resiliència, encara que finalment no ha obtingut medalla.

L’Or guanyat per en Samuel el portarà a competir amb la selecció nacional al mundial de Formació professional WorldSkills, entre el 14 i 19 d’octubre de 2017 a Abu Dhabi, i també al campionat europeu de Formació professional EuroSkills, a Budapest, entre el 26 i 28 de setembre de 2018. Li desitgem molta sort.

https://worldskillsabudhabi2017.com/en/

http://www.euroskills2018.com/

En Samuel, esquerra, i Daniel, dreta, en el transcurs de la competició.